Summ Lodge

Summ Lodge is een prachtige nieuwe lodge en is geschikt voor 1 tot 5 personen. 
Er is een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een slaapkamer met een 3 persoonsstapelbed. In het woongedeelte vind je natuurlijk een heerlijke plofbank, een haardje , ruimte eettafel met bankje en stoelen en een uitgebreide keuken. In de heerlijk groene en lichte tuin staat een picknickbank, hangmat en verplaatsbare stoelen.

 

Slaapkamer met stapelbed

In deze knusse slaapkamer, de favoriet van kinderen, staat een driedubbel stapelbed. Ook als volwassene lig je hier heerlijk: lekkere brede matrassen, een donzen dekbed en een eigen lampje bij je bed. Het bovenste bed is voor het meest avontuurlijke kind, of de meest flexibele volwassene ;-). Er is één verplaatsbaar bedrekje beschikbaar en een kledingkast. Onder het bed is een grote doos met speelgoed verstopt.

Lees meer »

Tuin Summ Lodge

Summ Lodge ligt op een geweldige, lichte plek tussen de bomen. Van de eerste koffie van de dag tot de borrel in de avond: hier heb je elk moment van de dag een fijn plekje in de zon. Nestel je tussen de bomen in de hangmat, kijk naar de eekhoorntjes en het licht- en schaduwspel van de bomen. De vogels maken de bosbeleving compleet met hun gezang. Naast de hangmat en de fijne picknicktafel zijn er verplaatsbare stoelen, sfeervolle buitenlampjes en een parasol. 

Lees meer »
Bij ons boek je altijd inclusief:
Fris beddengoed
Opgemaakte bedden
Handdoekenpakket met 2 handdoeken
Theedoek, vaatdoek en handdoek
Welkomstpakketje met koffiecups van De Koffiejongens en Clipperthee
Gebruik pelletkachel en basisvoorraad pellets
WiFi
Park- en toeristenbelasting
Eindschoonmaak €67,50