Over ons

 

Hi!
Wij zijn Jacques en Annemarie, met onze drie kinderen.
Wij zijn twee ondernemers met een grote liefde voor het bos en gek op het creëren van nieuwe dingen.

We wonen met onze drie kinderen aan de andere kant van de Veluwe op een droomplek direct aan het bos. We hebben een onbedwingbare levenslust, meer ideeën dan ons lief is en laten overal waar we komen graag een sprankeltje achter. Nieuwe plekken ontdekken, ons verwonderen en het leven opzuigen is wat we het liefste doen.

In The Lodges kunnen we al onze passies kwijt: ontwerpen, concepten bedenken, interieur, design & fotografie. En dat zó dicht bij de natuur! Wat een geluk om zo vanuit je vakantiehuis het bos in te kunnen lopen. Alle seizoenen van dichtbij te mogen meemaken. We hebben de vakantiehuizen van The Lodges ingericht zoals we het zelf het liefste hebben als we een vakantiehuisje voor ons vijven boeken.


We willen vooral ook anderen kunnen laten meegenieten van alles waar wij zelf zo blij van worden: het bos, eindeloze vakantiedagen, een interieur om je hart aan op te halen, een vuurtje, een moddervette borrelplank op een zachte bank en een zalig bed in een slaapkamer waar je ook graag met je ogen open bent.


We zijn dolgelukkig dat we een mooie plek hebben kunnen creëren die we met jou mogen delen!
Zien we je in het bos?