Annuleringsvoorwaarden The Lodges

 

We begrijpen dat plannen kunnen veranderen en dat annuleringen soms onvermijdelijk zijn. Hier bij ons vakantiehuisje hanteren we vriendelijke en flexibele annuleringsvoorwaarden om ervoor te zorgen dat je met gemoedsrust kunt boeken. Hier zijn onze annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering meer dan 60 dagen vóór de ingangsdatum van je verblijf is er geen annuleringsvergoeding verschuldigd. We begrijpen dat er soms onvoorziene omstandigheden kunnen zijn en we willen je de vrijheid geven om zonder kosten te annuleren als je plannen veranderen.

  • Bij annulering tussen 60 en 30 dagen vóór de ingangsdatum van je verblijf is een annuleringsvergoeding van 50% van de overeengekomen prijs verschuldigd. We houden rekening met eventuele voorbereidingen en reserveringen die we hebben gemaakt voor je verblijf, maar we willen ook begrip tonen voor onverwachte omstandigheden.

  • Bij annulering vanaf 30 dagen of minder vóór de ingangsdatum van je verblijf is een annuleringsvergoeding van 75% van de overeengekomen prijs verschuldigd.

  • Bij annulering binnen 7 dagen vóór de ingangsdatum van je verblijf is een annuleringsvergoeding van 100%  van de overeengekomen prijs verschuldigd. Dit is omdat we op korte termijn moeilijkheden kunnen ondervinden om het vakantiehuis opnieuw te verhuren en speciaal voor jou een plek hebben vrijgehouden.

We willen benadrukken dat we altijd ons best zullen doen om flexibel te zijn en begrip te tonen voor situaties die buiten jouw controle liggen. Neem alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons op bij een annulering, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. We streven ernaar om te zorgen voor een positieve en zorgeloze boekingservaring voor al onze gasten.

Dankjewel voor je begrip en medewerking!