Locatie

Beide vakantiehuizen staan op het kleinschalige bospark De Vossenberg in Nunspeet. Hierdoor heb je het gemak van de faciliteiten, maar niet de massa. De huizen zijn wel privé met een fijne eigen bostuin, maar staan niet alleen midden in het bos. Je hebt dus gewoon buren naast en tegenover je. Geen zorgen, er is genoeg eigen ruimte, groen, bosgeur en vogelgeluid om jouw huis-in-het-bos-beleving compleet te maken!

Als je Foss Lodge of Summ Lodge huurt, dan haal je de sleutel op bij de receptie van dit mooie bosparkje. Check je in tussen 15 uur en 17 uur dan word je ontvangen door de vriendelijke eigenaren van het bospark. Wil je buiten deze tijden inchecken, neem dan even contant met ons op.


Broodjes bestellen, (elektrische) (bak)fietsen huren of marshmellows roosteren en trampolinespringen op het park? Kan allemaal, check het 
hier

De kinderen zullen zich sowieso niet vervelen door de waterspeeltuin, de grote skelters, de jeu de boules baan, trampoline en de binnenspeeltuin (geopend wanneer het restaurant geopend is).

In de Boslounge op het parkje kun je lekker eten of borrelen en als het lekker weer is zit je helemaal goed op het terras. 
Heb je meer zin in actie? Leef je uit op de nieuwe padelbaan van Competeclub. Je kunt hier ook terecht voor Crossfit, sauna of een verfrissend ijsbad. Je maakt je boekingen hier.