Welkom bij The Lodges!

We willen ervoor zorgen dat iedereen een fantastische tijd heeft tijdens het verblijf. Hoewel we niet per se dol op regels zijn, hebben we er toch een paar opgesteld om je duidelijkheid te geven over wat je kunt verwachten tijdens je verblijf in ons vakantiehuis. We gaan er van uit dat je net zo gek bent op deze plek als wij en dat het vanzelfsprekend is om je aan onze huisregels te houden. Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, kun je altijd even contact met ons opnemen.  

 

 1. Aankomst en vertrek: Op de dag van aankomst kun je vanaf 15:00 uur inchecken, tenzij we anders hebben afgesproken. De sleutel haal je op bij de receptie van Bospark de Vossenberg. Zij leggen je uit waar je verblijf van The Lodges staat. Op de dag van vertrek vragen we je vriendelijk om de accommodatie vóór 10:00 uur te verlaten. 

 2. Respect voor het vakantiehuis: We hopen dat je ervaart dat we ontzettend veel liefde in het vakantiehuis hebben gestopt! Het huis straalt veel warmte en eigenheid uit, dat komt onder andere door de mooie meubels en persoonlijke spullen. Je krijgt daardoor geen standaard verhuur-hufterproof inrichting en dat betekent dus ook dat het niet hufterproof is. Het huis is natuurlijk bedoeld om lekker in te leven, maar we willen je vragen om ons huis en de spullen met liefde te behandelen. Gaat er onverhoopt toch iets stuk of maak je schade, fijn als je dit even meldt zodat we het kunnen herstellen voor de volgende gasten en eventueel samen kunnen kijken naar een oplossing.

 3. Opmaken is aanvullen en gebruik op basis van vertrouwen: we hebben het makkelijk voor je gemaakt door wat basics als olijfolie, peper, zout, suiker, vaatwasblokje, wasmiddel etc. klaar te zetten. Mocht je iets opmaken is het heel fijn als je de moeite wilt nemen om dit weer eventjes aan te vullen zodat de andere gasten niet misgrijpen. Dankjewel alvast! We vertrouwen er op dat je niet meer neemt dan je nodig hebt en niet buitensporig gebruik maakt van de dingen die door ons beschikbaar zijn gesteld zoals de basics, maar ook de pallets voor de kachel, gas, (warm) water en elektriciteit. 
 4. Schoonmaken: bij aankomst is het vakantiehuis heerlijk schoongemaakt en voorzien van fris beddengoed en handdoeken. Bij vertrek willen we je vragen om het huis ook weer netjes achter te laten. Dat wil zeggen bezemschoon, vaatwasser uitgeruimd, vuilnis is uit het vakantiehuis verwijderd (i.v.m. ongedierte) en alle spullen staan op de plek zoals je deze bij aankomst hebt aangetroffen. Het is heel erg fijn als je het beddengoed wilt afhalen, bedankt alvast! Even de stopcontacten dubbelchecken op vergeten opladers kan nooit kwaad ;).
 5. Een feestje bouwen: Hoewel we dol zijn op gezelligheid, mogen er geen feesten worden gehouden/ georganiseerd in het vakantiehuis. 

 6. Roken: roken of vapen in en om het vakantiehuis is echt niet toegestaan. Zo voorkomen we dat het huis naar rook gaat ruiken en/of je de buren overlast bezorgt met sigarettenrook/ peuken. Gebruik van drugs in en om het vakantiehuis is ook verboden, net als openbaar dronkenschap. 
 7. Rusttijden: Om ervoor te zorgen dat iedereen goed kan slapen en uitgerust kan genieten van de vakantie, vragen we je vriendelijk om tussen 23:00 en 08:00 uur stil te zijn. Na 23.00 uur kun je om deze reden ook niet met je auto het park oprijden, maar vragen we je even buiten het park te parkeren. 

 8. Specifieke doelgroepen: The Lodges is bedoeld voor verschillende gasten, maar we willen je laten weten dat we geen groepen jongeren, studenten, vrijgezellenfeesten en sportteams kunnen ontvangen. We hopen op je begrip hiervoor.

 9. Respect en overlast: We vragen je vriendelijk om het personeel en andere gasten van Bospark De Vossenberg te respecteren. Samen zorgen voor een fijne omgeving waarin iedereen kan genieten is het leukste. We verzoeken je ook om de persoonlijke eigendommen van anderen te respecteren en geen (geluids)overlast te veroorzaken. Houd er rekening mee dat je in de natuur zit, dus houd ook rekening met de rust voor de dieren. 
 10. Huisdieren: Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op het gehele terrein van Bospark De Vossenberg en dus ook niet in The Lodges. We hopen op je begrip hiervoor.

 11. Afval scheiden: Bij de receptie is een milieustraat waar je papier apart kunt inleveren. Ook staan er containers voor restafval. 

 12. Elektrische auto's: Om eventuele schade te voorkomen en ervoor te zorgen dat de energievoorziening optimaal blijft, is het niet toegestaan om elektrische auto's op te laden via de stroomvoorziening van de accommodatie. Dit geeft ook een verhoogd risico op brand. 

 13. De belangrijkste huisregel is dat je alle sores even achter je laat en heerlijk geniet van het huis en de prachtige omgeving. Appeltje eitje toch?!