Keuken Foss Lodge

In de mooie open keuken van Foss Lodge kun je naar hartelust koken. We hebben ons best gedaan om hem zo compleet en comfortabel mogelijk te maken. Denk aan een oven, magnetron, vaatwasser, goede koksmessen, ruime koelkast met vriesvak, Nespresso koffiemachine met melkopschuimer, waterkoker, broodrooster, voldoende (grote) pannen, mooie champagne-, wijn- en bierglazen, bakgerei en meer dan voldoende servies en bestek.
Alles is aanwezig om een lekkere maaltijd te kunnen bereiden. We dagen je uit een item te vinden dat nog niet aanwezig is :). 

Bij binnenkomst vind je op het aanrecht een welkomstpakketje met koffiecups van De Koffiejongens, Clipperthee en lekkere chocolaatjes van Tony Chocolony.
Er staat een servicepakketje klaar met daarin vaatwasblokjes, vaatdoek en toiletpapier. Keukenlinnen ligt ook voor je klaar. Zeep, afwasmiddel, olie, peper en zout is meestal ook aanwezig en kun je gebruiken volgens het principe: opmaken is aanvullen. Zo heeft iedereen er gemak van en grijpt niemand mis. We proberen zelf ook regelmatig extra aan te vullen.